PILIKO MIL

Image

PILIKO-MIL

PILIKO-MIL d.o.o. je firma osnovana 1995. godine., zapošljava 10 ljudi. Primarna djelatnost je proizvodnja i prodaja peradi. U našem programu imamo nekoliko linija pilića, purana, te patke i guske. Pored toga nudimo i hranu za perad, opremu za peradarstvo, te kaveze i gajbe za uzgoj i tovljenje peradi. Pokrivamo dostavu na području cijele Republike Hrvatske.

Pored toga nudimo hranu za perad, opremu za peradarstvo te kaveze i gajbe za uzgoj i tovljene peradi. Posjedujemo vlastitu prodavaonicu za piliće i smjesu. U svojoj proizvodnji imamo vlastito matično jato iz kojeg proizvodimo jednodnevnu perad. Zalažemo se uvijek za razvoj novih načina kvalitete stanja koje se bave inovacijama i poštivanjem tradicije te izazova na tržištu. 

Svojom organizacijom, koja se temelji na strogoj disciplini proaktivnosti te činjeničoj i otvorenoj komunikaciji težimo idealnom izvođenju naših kvalitetnih aktivnosti. Poslovanje, poslovni procesi i proizvodi, Piliko mil d.o.o zasnivani su na načelima sustava upravljanja kvalitetom.

ZADOVOLJSTVO KUPACA I POTROŠAĆA

NAŠE JE GLAVNO OPREDJELJENJE!

POLITIKA KVALITETE

Neprekidno poboljšavanje poslovanja te brigu o ukupnom životnom ciklusu naših proizvoda ostvarujemo kroz integrirani i sveobuhvatni pristup. To ostvarujemo uspostavom odgovornosti svih aktera politike, kvalitete i nadzora svih razina naših djelatnosti i usluga od nabave sirovine sve do distribucije gotovog proizvoda.

1

HIGIJENSKI STANDARDI

Zahtijevamo visoke higijenske standarde osoblja, radnih prostorija i opreme
2

EDUKACIJA DJELATNIKA

Pravovremeno i primjereno osposobljavamo naše djelanike o važnosti sustava upravljanja kvalitetom
3

POŠTIVANJE NORMI

Poštivanje normi, važećih propisa RH i EU legislative, brinemo o kvaliteti, zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda.

SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naše je glavno opredjeljenje!

Usmjerni smo na činjenice i rezultate, stoga, u svemu što radimo težimo potpunoj ispravnosti i izvrsnosti. Stalno tražimo prilike za konkurentnost i stalni napredak kvalitete s kojima se susreću naši kupci l potrošači.

Organizacija

Stroga disciplina

Proaktivna komunikacija

Izvođenje aktivnosti

logo.png
Proizvodnja i prodaja jednodnevnih
pilića i ostale peradi
Dobriše Cesarića 34
10340 Samobor
01 / 3365 - 129
01 / 3361 - 410
prodaja@piliko-mil.hr

RADNO VRIJEME

pon - pet: 07-17h
sub: 07-14h

Traži